Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - OscarMike

Pages: [1] 2 3
1
Perjumpaan/TTs / Re: Ducati Come To You (16.11.2012- Jumaat)
« on: November 15, 2012, 08:01:38 AM »
Bro Lemax, masukkan nama aku..... XXL  ;)

2
Ni aku petik dari youtube, sori klu dah pernah somebody posting....

A car crashes into a superbikes shop in Bandar Seri Permaisuri, Malaysia. The old driver panicked when she hit a Volvo XC60, tried to bail out but lost control again and hit the shop. Jan 30th, 2012.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Q0UDayX4IzQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Q0UDayX4IzQ</a>



Ni lak dari cctv luar kedai

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FBd4gL6-yVQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FBd4gL6-yVQ</a>


Video dari h/p penonton agaknya.... gambau kecik lak tu

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aAyKpiNTN7U" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aAyKpiNTN7U</a>

lagi lain angle, hancus keter orang parking... betul2 gila babi punya driver, depan hantam, belakang pun hantam...

petikan dari owner asal posting :-
Mengaku pitam ketika reverse kereta dan langgar Volvo XC60 dan langgar 2 Myvi dan 1 Peugeot 206 dan langgarrrrrrrrrrrr, Betina Tua Gila Babi.........


<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Y5ibIIeb9Jc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Y5ibIIeb9Jc</a>

3
Dari Pihak Pengurusan / Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« on: June 15, 2012, 07:57:31 AM »
tempahan & full payment 1st batch sepasang dah lama buat kat kedai Achai tahun lepas, sampai laani belum dapat, bulan lepas tanya Achai, dia kata semua tempahan dh bagi kat Rafi, check list kat 1st page takde nama aku.

4
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: Trip Mancing 4 Melaka Bikers
« on: September 08, 2011, 09:58:48 PM »
mana2 pun ok jer..hehehe..buat la...errr takde ke yang nak post gambo bagi membakar semangat anglers dikalangan melaka bikers nih..hehehe

gambau lama .......kira boleh kot..... :-\
aku yang pegang kamera le.... psl tu tak nampak muka ku :P

mancing kat Lumut


pulau nangka melaka


hasil pulau nangka... jenahak


5
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: Kedai Gunting Rambut Larut Malam
« on: September 08, 2011, 09:00:29 PM »
ingatkan ko saje bergurau bro Rafi.... ;D
thanks ......
camni senang bagi alasan kat orang ghumah klu kuar tengah mlm... he...he... ;)

6
Berita/News / Re: Bro Sean Iran (ER6F) Jatuh di Kuala Klawang
« on: August 25, 2011, 09:12:03 PM »
SCS bro,
hopefully nothing serious.

7
Berita/News / Re: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011
« on: August 25, 2011, 08:44:25 PM »
Selamat Hari Raya AidilFitri 1432H
kepada semua bikers, maaf zahir & batin, atas kesibukan urusan kerja tak dpt join ride ngan U All, Insya'Allah di kesempatan lain kot.

Klu ada forumer buat Open House, leh jemput kami ya...

8
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: Trip Mancing 4 Melaka Bikers
« on: August 21, 2011, 06:33:35 AM »
Saje tanya...MB members x de ke yang kaki mancing laut dalam :D

klu ada atur trip, kena tarikhnya, maybe leh join.....

9
Perjumpaan/TTs / Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« on: August 05, 2011, 12:04:51 AM »
patut la dh 2 kali Sabtu malam Ahad ke Pertam Perdana, dok mkn sorang2, last2 takde yg muncul, aku terus belah.
kira port ni dh tutup la ya. :(

10
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang... sekarang..
« on: July 28, 2011, 09:52:16 PM »
kejar takper... takut lompat terus naik atas motor... haha saper yg susah... penjaga lembu gak yg susah nak turunkan lembu daripada motor :)

tak pun ko bwk lembu tu jadi pillion je.....



11
Berita/News / Re: Ruangan tahniah, takziah dan lain2
« on: July 24, 2011, 07:12:50 PM »
Tahniah Tn Mod baru.........

12
masa nii le OM dtg ng suit 2piece sbb nak terus balik johor....piunggggggggggggggg

fulamak bro, bagus memory lu....... gua sendiri dh lupa...... old man katakan.... he...he...

13
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang.. 3 perkataan sahaja...
« on: July 18, 2011, 12:13:41 AM »
ubah atau tambah

14
Dari Pihak Pengurusan / Re: Upgrade Forum ke Version 2.0
« on: July 17, 2011, 11:59:38 PM »
tahniah admin..... web berwajah baru... terima kasih atas usaha anda.
keep up the good work.

15
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Old man boleh join ke ?.....
« on: July 16, 2011, 10:21:56 PM »
slamat dtg shabat.. boleh je join,,, aq pakai kapcai je.. follow gk ride ke mana2... hehehe  :D

tq for ur welcome semua bros bikers sekali lagi.

tul tu Hilmi... tak kira besau or kecik, spt motto MelakaBikers....." It's not what you ride, it's that YOU ride! "
well probably one exception...,ie. those who ride bicycle, nanti tak terfollow. kah...kah....kah....

Pages: [1] 2 3
Jumlah User Yang Telah Visit