Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - adrey@fuad_hgwy

Pages: [1] 2 3 4
1
Perjumpaan/TTs / Re: TTs - Ayub MITC
« on: August 25, 2011, 02:07:10 AM »
cepat tu report

2
Perjumpaan/TTs / TTS DI BANGI 19.8.2011
« on: August 17, 2011, 12:59:28 PM »
KALAU ADA KELAPANGAN, JEMPUTLAH SEKALI


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Tuan / Puan adalah dijemput untuk bersama-sama menghadiri TTS MOREH seperti ketentuan berikut:

Tarikh:  19.8.2011
Hari:      Jumaat
Masa:     10pm - sampai mana yang larat
Tempat: D'one Steak Bangi berdekatan dengan McDonald Bangi

lokasi dtempat bertand '+'

http://wikimapia.org/#lat=2.9623807&lon=101.7613685&z=18&l=52&m=b



Semoga kedatangan anda akan memeriahkan lagi TTS Moreh ini.


Sekian, terima kasih.


"Yang memiliki Versys maroon selepas Er6-N hitam"

adrey@fuad Hg-Way

**** posted at pielang, ferno, vog, bangi bikers dan melaka bikerz

3
Perjumpaan/TTs / Re: Report: Majlis Berbuka Puasa Bersama Melaka Bikers
« on: August 15, 2011, 11:59:24 AM »
ok, best tahniah

4
Perjumpaan/TTs / Re: TTs - Menyambut Kelahiran Motor FuadKawa
« on: August 11, 2011, 12:29:07 PM »
alaaaa.... ingat keluar r1 hehehehe.. tahniah

5
Perjumpaan/TTs / Re: Majlis Berbuka Puasa - 13 Ogos 2011
« on: August 11, 2011, 12:27:43 PM »
sorry tak dapat join.....

6
Perjumpaan/TTs / Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« on: August 11, 2011, 12:26:56 PM »
sorry , aku tak boleh join sebab weekend ada di bangi, weekdays jer di melaka

7
ok settle, boleh lock

8
good....xdpt join ada kenduri

9
i also want that sticker on my bike


can bro... you can get that sticker at kedai ah chai at semabok....

chai kata dah habis, tunggu supplier reinstall stok

10
salam, aku ada nak jual side box dan braket tapi version cbu 09 silver ada sagat skit belah kiri dgn harga rm 1850. berminat boleh tgk di bangi atau melaka. fuad@adrey 0133579002. V ckd tak sesuai sgt sebab kena modify skit...

11
ladies bikers yer... bukan menambahkan "koleksi" muhahahaha cabut.... maaf dipinta

12
sorry, aku kat bangi

13
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang.. 3 perkataan sahaja...
« on: June 14, 2011, 05:52:37 PM »
aje nape nyer

14
Sembang-Sembang Kedai Kopi / gps mana yg bagus
« on: June 14, 2011, 05:42:14 PM »
gps mana yg bagus, garmin, papago atau atau atau....... any info...

15
ajak lah isteri bro sekelian joint ladies bike ni... hehehehhehepillion pun ok what.... ???

Pages: [1] 2 3 4
Jumlah User Yang Telah Visit