Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - erieyus

Pages: 1 ... 156 157 [158] 159 160
2356
Rides / Re: Ride Berbuka Puasa bersama anak yatim di Hotel Puteri Resort
« on: August 18, 2011, 06:00:55 AM »
Aik, xkan aku ngan rizal je, mane yg lain ni..
haha...tergolak den baco. tu namonyo ride duo korat jo..huhu..x tau lg jd pi ke x..kat rmh ade projek MEGA tgh ngecat..

2357
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Greetings to MB
« on: August 18, 2011, 05:46:21 AM »
Salam kepada semua warga bikers!
I'm really attracted with MB's tag line, "It's not what u ride, it's that you ride!"  :D
Harap dapat berkongsi pengalaman dan pengetahuan di forum ini.
Kampung kat Bukit Beruang, dibesarkan di Perak, dan carik makan kat KL.
Moga2 boleh ride bersama.  ;)


welcome..yeh,klu join kami tts dgn ride nti of coz la boleh ride sama,x join mcm mane nak ride..stay kat mene? klu k.l pun bukan jauh sgt kan bro? x gitu bro lemax ? bravo bravo.......

2358
Hr nie pg keja ngan blk kerja td ternampak versys warna hitam plate n9 tp guna sticker negeri melaka sapakah dia itu
Blum penah nmpk lg,,tp klu wrna kuning no MBV ade stiker MB,sume org dah kenal...........abg As Macho namenye!
tank baru seperay,lg tmbh macho bro,,,,...

2359
Berita/News / Re: Accident kat Mobil Cheng
« on: August 17, 2011, 11:30:23 PM »
yela,klu ikutkan amoi tu la yg buat keluarga pakcik tu merana,lebih2 lg nak sambut raye ni,tiba2 kehilangan org tersayang.. walau ape pun pd yg terlibat dah tentu x minta benda tu jadi.. sume xnak benda mcm tu terjadi pd kite atau keluarga.. mohon jauhkan la YA ALLAH dari bala bencana,,,,,AMIN.

2360
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 17, 2011, 12:49:03 PM »
hoho...sodar diriku..shumbang soreku

2361
Rides / Re: Ride Sahur Minggu Ke 3 Danau Kota Setapak KL 20.08.2011
« on: August 16, 2011, 02:16:37 PM »
:-X :'(
alamak,nape nangis lak tu...kena jaga rmh le tuh..hehe

2362
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 16, 2011, 02:09:46 PM »


betul betul betul.... hurm nanti claim baliklah hahaha  ;D

takder pun MB yang sumbangkan lagu malam tu  :P
MB tggu tiang naik stage perfome utk Bikers

2363
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 16, 2011, 02:06:16 PM »
naik atas pentas,bg dia beg.so dia tau la dia
da tersingkir...kalo tak dia ingat org still undi dia
lg bro.... :D
haha btol tu bro,patot pun bg dia beg .

2364
Wsalam..selamat datang ke MB..woh,syok tu bro ari2 ride pi keja.

2365
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 16, 2011, 05:42:09 AM »
at least,klu nak nyanyi open tu nyanyi la btul2..ni mcm mengeja je,dia xtau ke ramai juri kat bwh tu..mcm2 kategori ade..huhu

2366
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 15, 2011, 10:53:39 PM »
background tu memg sdp bro,tp yg nyanyi tu ALAH LE,naik gimas telinge dgr..rase nak bwk je moto naik stage on suis brooom kuat2..haha... nasib baik ramai bikers dtg,tu je yg buat terhibur!

2367
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 15, 2011, 05:22:44 AM »
dia kata kedai tu kedai ' kita '..patut mkn smlm dpt free la kan tiang kan..dah la kualinye kocik,ingat dah nak gerak,skali sampai plak nasi gorg yg last tu..waduh2

2368
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 15, 2011, 05:15:41 AM »
memang itu yg kita harapkan bro,jgn x free je mlm mggu,,coz mlm mggu je mlm kite punye..

2369
Rides / Re: Gedah: Ride Sahur Port Dickson - 14 Aug 2011
« on: August 14, 2011, 11:23:29 PM »
sampai rmh sempat la mkn rokok sbatang dua bro..

2370
Perjumpaan/TTs / Re: Report: TTs Terbesar MB - 13 Aug 2011
« on: August 14, 2011, 11:16:58 PM »
Best smlm ride sahur,tiang pun ade,,sampai sane dia terus jmpa kwn dia namenye talipon,,jd ride smlm adela ride ''tiang talipon''hoho,,jgn mare ye tiang,gurau aje..ape pun x boleh.....

Pages: 1 ... 156 157 [158] 159 160
Jumlah User Yang Telah Visit