Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - erieyus

Pages: 1 ... 158 159 [160]
2386
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam perkenalan
« on: August 10, 2011, 05:57:40 AM »
Tq bro lemax

2387
Perjumpaan/TTs / Re: TTs - Menyambut Kelahiran Motor FuadKawa
« on: August 09, 2011, 11:19:00 PM »
terbaik le bro moto baru,nombor pun same dgn future brother in law.memang jadik tu!




tiba dengan selamat

2388
Perjumpaan/TTs / Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« on: August 09, 2011, 11:13:23 PM »
Dah betul le port tu,jgn di hubah lg..situ gempak bro..mata pun segar kena cuci..hoho





Tiba dengan selamat

2389
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Hi All
« on: August 09, 2011, 11:07:26 PM »
finally jmpa gak u kat tts eye on saturday nite..kita test licence same2 loooo





Tiba dengan selamat

2390
Assalammualaikum cikgu,,,,cikgu suka main bola,hari2 cikgu main bola,cikgu sudah join melaka bikers mari kita salam hoho




Tiba dengan selamat

2391
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam perkenalan
« on: August 09, 2011, 11:00:01 PM »
sori le bro2 sume,lmbt reply..ye tak ye,alih2 tiba je..jgn le mare...tibe dengan selamat tu tagline je..yg tiba dengan selamat dlm Melaka Bikers adalah MV Agusta Brutale 920 huhuuuu



Tiba dengan selamat

2392
mane bro rafi ni? bro,gmbr first yg paling atas sekali memang terbaik le,ni mcm kena banjer secawan teh.apepun konvoi ahd lps memang gempak le,lg gempak dgn juruvideo tu..ade can nti nak mintak u review utk Brutale 920 mcm u buat utk z 1000sx..terbaik tuuuuu..

2393
Terbaik la bro2 sume,nice to meet u all bikers..idup melaka bikers.





Tiba dengan selamat.

2394
Boleh selitkan nama saya?

2395
InsyaAllah,klu xde aral melintang musti mau join,benda yg dicari selama ni,klu x ikut buat pekasam le moto!

2396
Salam Perkenalan/Introduction / Salam perkenalan
« on: August 04, 2011, 11:53:34 AM »
Tiba dengan selamat

Pages: 1 ... 158 159 [160]
Jumlah User Yang Telah Visit