Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - CaptRahman

Pages: 1 ... 197 198 [199] 200 201
2971
Dari Pihak Pengurusan / Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« on: October 22, 2011, 07:57:42 PM »
Baru pergi Zong Heng. Tinggal 2 yang besar (satu kiri, satu kanan) dan 2 yang kecik (sepasang). Memandangkan saya dah beli yang besar 2-2, jadi tinggal lah yang kecik je :D
Ai sey..ingatkan nak gi esuk...

klau zong heng da abis... try lh riki kt kedai ah chai lak... x pn.. dtg mlm ni tts... rafi biasa ada bwk skit2...
Nak tts cam ne..moto tinggal kat Bangi..Blade kat spital, tak boleh kuar lagi..
Nanti usha naik kreta aje lah. nak tenguk dari jauh dulu.. :D :D

ala... x yah usha2 lh bro... dtg join je terus.... dtg nk naik ape pn x kisah.... boleh kenal2 nnti... jom2 trun... sy kt melaka baru lg ni.. jap lg nk pg.. haha
Tgk lah..nak tenguk bola dulu..

2972
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam Perkenalan
« on: October 22, 2011, 07:55:18 PM »
selamat dtg ke MB bro....
waa.. org taman sy rupenye... hehe  ;)
Dah 16 tahun kat sini.. ;mula2 menyewa kat 3/6..

2973
Dari Pihak Pengurusan / Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« on: October 22, 2011, 07:48:44 PM »
Baru pergi Zong Heng. Tinggal 2 yang besar (satu kiri, satu kanan) dan 2 yang kecik (sepasang). Memandangkan saya dah beli yang besar 2-2, jadi tinggal lah yang kecik je :D
Ai sey..ingatkan nak gi esuk...

klau zong heng da abis... try lh riki kt kedai ah chai lak... x pn.. dtg mlm ni tts... rafi biasa ada bwk skit2...
Nak tts cam ne..moto tinggal kat Bangi..Blade kat spital, tak boleh kuar lagi..
Nanti usha naik kreta aje lah. nak tenguk dari jauh dulu.. :D :D

2974
Dari Pihak Pengurusan / Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« on: October 22, 2011, 07:12:10 PM »
Baru pergi Zong Heng. Tinggal 2 yang besar (satu kiri, satu kanan) dan 2 yang kecik (sepasang). Memandangkan saya dah beli yang besar 2-2, jadi tinggal lah yang kecik je :D
Ai sey..ingatkan nak gi esuk...

2975
Dari Pihak Pengurusan / Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« on: October 22, 2011, 10:36:31 AM »
saya nak order "L" 2 helai.terima kasih....
cntct/sms no: +6591638849 8)

Masih boleh order ke? Saya berminat nak order saiz 'M' 2 helai

ok... nama da update.. tq.. nnti yg baru2 update ni tnggu tuk tempahan yg kedua... sbb tempahan prtama da hntar..  :)
Yang dah tempah ni bila nak bayar dan bila dapat t-shirt tu...
Hilmi, rumah Taman Melaka Baru kat mana? Sy kat depan padang bola dan gerai sementara tu..

2976
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam orang melaka
« on: October 20, 2011, 11:26:14 PM »
dah ade kat hospital skang..sebulan lagi kluar..kesian tuan dia..meroyan..ahaha
Ohhh..jumpa waktu servis kat kedai ari tu..

2977
Rides / Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« on: October 20, 2011, 10:42:13 PM »
Dah 2 hari balik kerja kena hujan ni...

2978
Ban Zen Motors Sdn Bhd / Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« on: October 20, 2011, 10:22:07 PM »
dua kali ak masuk ban zen sebelum menceburi sukan permotoran ni... saje nk tgk mcm mne layanan diorg... ternyata mengecewa kan... huhu... first time ak dtg dgn berbaju biasa t-shirt n jeans... mentang2 muke mcm org xde duit, layanan hampeh...! second time ak dtg dgn baju kerja ak, trus berseri la wajah2 mereka... huh... trus ak pangkah ban zen... hihi~
Window shopping boleh lah kat Ban Zen ni..

2979
ko tak payah la..ko kan da upgrade... :P

mmg la... tp sempat pakai seminggu je... puihh...
rase teringin nk yg menonggeng la pulak... huhu~
DUCATI yang baru NAZA launch tadi?...Amacam tak teringin..

2980
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam orang melaka
« on: October 20, 2011, 10:06:57 PM »
best motor ni..tapi..ish ish ish..
Apsal...

2981
Ni le owner Versys yang naik pick up kat Zong Heng hari Senin itu hari?
Syukur kau selamat..

2982
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan
« on: October 20, 2011, 04:44:53 PM »
gambar moto hangus,mesti capt tahu moto ape kan....? ;)
so lusa capt pegi ke Petronas Ride tu...? :)
Tak..baru nak join MB ni...
Sabtu/Ahad ada belajar kat ZapCity juga..he he

itu mcm kat lendu tu kan capt... sana pakai er6 eh diorang cakap...
Mana ada...pakai Virago burok tu aje..asyik mati engine bila berhenti kat simpang, punya lah susah nak start engine semula..last2 kena tolak balik..Bila komplen, bro tu cakap baru servis kena rm250 lagi...Boss dia cakap nak kena moto baru tu...

2983
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan
« on: October 20, 2011, 02:27:40 PM »
gambar moto hangus,mesti capt tahu moto ape kan....? ;)
so lusa capt pegi ke Petronas Ride tu...? :)
Tak..baru nak join MB ni...
Sabtu/Ahad ada belajar kat ZapCity juga..he he

2984
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan
« on: October 20, 2011, 12:48:26 PM »
terima kasih bro... ;D
Gambau apa plak ni.. ;D

2985
Berita/News / Re: Motor Adik Syafinaz Dicuri - 19/10/2011
« on: October 20, 2011, 08:57:59 AM »
Kalau moto besau ni apa ciri2 keselamatan yang perlu di pasang eh?...

Pages: 1 ... 197 198 [199] 200 201
Jumlah User Yang Telah Visit