Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - CaptRahman

Pages: 1 ... 198 199 [200] 201
2986
Dari Pihak Pengurusan / Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« on: October 20, 2011, 12:09:19 AM »
salah satu admin sihilmi tu kerja malam(parttime) sibuk aagak ye, tak on 9
Dah update depan tu..thank you.

2987
Dari Pihak Pengurusan / Re: Official Melaka Bikers Facebook Group
« on: October 19, 2011, 06:29:38 PM »
Bila free, boleh add ni..

2988
Dari Pihak Pengurusan / Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« on: October 19, 2011, 06:28:02 PM »
Mana admin tak jawab ni.. :D

2989
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan
« on: October 19, 2011, 04:31:54 PM »
actually saper ader awal oct aritu bro yan ni ada tts dgn kita kejap masa group singapore dtg melaka tu...

hehe... tapi masa tu dia tak bawak bike sebab pencen kejap  :P hahaha

pokok beras  :-\ :-\ blur plak kejap
Patut lah mcm tahu2 aje orang Spore. Dalam profil tak sebut pun...
Pokok beras banyak kat Semabuk tepi AMJ tu...dalam sawah... ;D


hahaha... padi ker... nge petang ni kelembapan sikit lalalala
Moto laju..tak pe... :D

2990
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan
« on: October 19, 2011, 03:55:07 PM »
actually saper ader awal oct aritu bro yan ni ada tts dgn kita kejap masa group singapore dtg melaka tu...

hehe... tapi masa tu dia tak bawak bike sebab pencen kejap  :P hahaha

pokok beras  :-\ :-\ blur plak kejap
Patut lah mcm tahu2 aje orang Spore. Dalam profil tak sebut pun...
Pokok beras banyak kat Semabuk tepi AMJ tu...dalam sawah... ;D

2991
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan
« on: October 19, 2011, 02:47:11 PM »
sila perkenalkan nama anda dgn bike anda hehee....

kat singapore ada pokok kelapa tak  :P
Pokok kelapa ada, pokok beras tak de.. ;D

2992
Perjumpaan/TTs / Re: TTS di gelanggang Futsal
« on: October 19, 2011, 09:41:03 AM »
jom mlm esok kita futsal.....
Boleh join tak ? kat Mana? :D

2993
Ban Zen Motors Sdn Bhd / Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« on: October 19, 2011, 09:36:13 AM »
Waktu nak beli moto ari tu, Ban Zen offer helmet, baju hujan dan glove aje percuma..lain kedai macam2 dapat.

2994
Ban Zen Motors Sdn Bhd / Re: Ban Zen Motor Didenda kerana Menipu
« on: October 19, 2011, 08:57:35 AM »
Pernah terkena dengan Ban Zen ni...beli moto pertama RD125LC kat situ tahun 80an dulu kot..

2995
Dari Pihak Pengurusan / Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« on: October 18, 2011, 09:42:18 PM »
yang sebelah kiri punya ada tak kat zong heng??

rasanya masih ada.
Kena beli jugak stiker ni..boleh promote skit kat KL...

2996
Rides / Re: Ride Santai Ke Bukit Tinggi 16 Okt 2011
« on: October 18, 2011, 05:38:25 PM »
moto baru kluar 8hari ooo...
sama hari lahir tu...

2997
Apa hal nak iring Tok Ali ni?..Anyway, safe ride to all...

2998
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan
« on: October 18, 2011, 05:11:04 PM »
Salam to all Melaka Bikers,
Diperkenalkan ke forum ini oleh sdra Yasser Arswad di Zong Heng Motors.
Lokasi: Bangi (weekdays) /Melaka Baru (Weekends)

welcome bang, tp abg salah parking ni bang.. Abg kene bukak kat topik baru ni bang..

Welcome....xpe bang,,bolah aje,asal kan dpt kenal...tp baik bukak topic baru lg menarik... malek memang mcm tu bang,kalo orng masuk kawasan dia bukan main mrh lg,kalo di masuk kwsan org saje je muka dia....muka selambe mcm tgh willy moto kat hg tuah mall smlm...tau dah dia tuh...
Done..

2999
Dari Pihak Pengurusan / Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« on: October 18, 2011, 12:11:14 PM »
Open lagi ke?
kalau masih di buka, nak 2 helai (XL dan M).
012 6181962

3000
Dari Pihak Pengurusan / Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« on: October 18, 2011, 12:04:48 PM »
Alamak, petang ke axtvt ni?..ada urusan lain plak waktu tu.. :'(

Pages: 1 ... 198 199 [200] 201
Jumlah User Yang Telah Visit