Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - Lemax

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 55
31
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan…
« on: June 08, 2013, 03:03:29 AM »
Selamat datang

32
Selamat datang

33
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam perkenalan :)
« on: January 06, 2013, 03:44:18 AM »
Selamat datang

34
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam 1Melaka Bikers
« on: January 06, 2013, 03:43:28 AM »
Selamat datang

35
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam perkenalan
« on: January 06, 2013, 03:42:42 AM »
Wsalam.. selamat datang

36
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam kenal2.. semua2
« on: January 06, 2013, 03:41:54 AM »
Selamat datang

37
Rides / Re: Ride Jamuan Berkhatan & Umrah (9.12.2012-Ahad)
« on: December 12, 2012, 12:42:02 AM »
sory bro...hanya dpat antau kuih je...kna blik awal (Dr on call)

haha.. ok bro, no prob.. tq.

38
Rides / Re: Ride Jamuan Berkhatan & Umrah (9.12.2012-Ahad)
« on: December 06, 2012, 11:53:21 PM »
Updated

39
Rides / Re: Ride Jamuan Berkhatan & Umrah (9.12.2012-Ahad)
« on: December 04, 2012, 11:43:59 PM »
lotak namo den yo..insyaallah den polow...

Nawza - ER6...

Nazwa.. takut terlupa, mintak tolong bagitau arab and the gang sekali..  :D

40
Rides / Re: Ride Jamuan Berkhatan & Umrah (9.12.2012-Ahad)
« on: December 04, 2012, 11:41:16 PM »
padat jadual bln ni...x brani nak kata ikut ke x...

alaaa...

41
Rides / Re: Ride Jamuan Berkhatan & Umrah (9.12.2012-Ahad)
« on: December 04, 2012, 11:36:25 PM »
Aturcara:
1.20pm - 1.30pm : berkumpul di depan kedai, tepi jalan besar (Jalan lama Melaka-Muar).
1.30pm - 1.45pm : bergerak dan ecsort pengantin (budak2 yg nak dipotong ni) ke rumah saya. (1 km)
1.45pm : Pengantin akan di ambil alih oleh pasukan kompang untuk bergerak ke rumah orang tua saya (100 meter)
1.45pm : Bikers akan bergerak berasingan ke parking di rumah orang tua saya.
Makannnn....

42
Rides / Re: Ride Jamuan Berkhatan & Umrah (9.12.2012-Ahad)
« on: December 04, 2012, 11:22:52 PM »
Bro Lemax & Capt kita ada ride escort kahwin owner petronas hari yg sama..masa macam mana? dah set dgn owner tu..kalau boleh kita buat awal untuk escort petronas dan kemudian semua shoot ke rumah lemax
Memang camtu perancangannya..ride eskot pengantin En Abdullah dijangka selesai jam 12.30 tengahhari..lepas tu rv sekali dengan yang tak ikut escort di Petronas/KFC Semabuk untuk gerak kerumah Lemaq pula..

Yup bro.. perancangan awal event rumah saya ni pada mulanya 11.30 am.. tapi bila saya tengok ada event owner petronas tu, saya bagi laluan dan sy ubahkan masa ke 1.20 - 1.30 pm..

Dijemput semua yang berkelapangan boleh hadir memeriahkan majlis ni.. lai.. lai...

43
Rides / Ride Jamuan Berkhatan & Umrah (9.12.2012-Ahad)
« on: November 29, 2012, 07:37:23 PM »
Salam MelakaBikers
Saya dengan berbesar hati menjemput warga MelakaBikers untuk ke majlis jamuan berkhatan anak saya / anak saudara saya, dan jamuan doa selamat untuk ke umrah (IsnyaAllah awal tahun depan).

Tarikh: 9.12.2012 (Ahad)
Masa: 1.20 pm
Alamat: Taman Serkam Jaya, Merlimau, Melaka.
Suhaimi b. Md Nasir (Lemax) : 012 272 5310

Aturcara:
1.20pm - 1.30pm : berkumpul di depan kedai, tepi jalan besar (Jalan lama Melaka-Muar).
1.30pm - 1.45pm : bergerak dan ecsort pengantin (budak2 yg nak dipotong ni) ke rumah saya. (1 km)
1.45pm : Pengantin akan di ambil alih oleh pasukan kompang untuk bergerak ke rumah orang tua saya (100 meter)
1.45pm : Bikers akan bergerak berasingan ke parking di rumah orang tua saya.
Makannnn....
 
Diharap tuan-puan sudi meluangkan masa sedikit untuk ke majlis ini.
Boleh kiranya tuan-puan meletakkan nama atas urusan makanan..
1. Rafi
2. CaptRahman & Wife
3. Zainol
4. Fidzrul Azuan & adik
5. Boy (bukan No 10).
6. Nawza
7. Faizal & Odah
8. Fidodido
9. Heedayat & wife
10. Azhar Ashari ( boy ke ni.. no 5)
11. Muhammad Dhiaudin
12. Ako Zaheed
13. Muhammad Hanafi
14. Ap
15. Prince Awan
16. Wak Rejal
17. Muhammmad Khairul Azhar
18. Ir Muhammad Mahyudin Azmi
19. Muhammad Raqib
20. Shazuan Sanis
21. Fadli Blade 250
22. Popeye & wife
23. Fighter 69x
24.
25.
...Lai lai..tambah potong lagi...
...
...

Terima-kasih.

 

45
Perjumpaan/TTs / Re: Ducati Come To You (16.11.2012- Jumaat)
« on: November 18, 2012, 09:36:29 PM »
;) Tuan Aji Lemax ..masukkan namo den skali yo....potang karang den poie...x dpat Dukahati...dpat tshirt jadi laaa yoooo...

Nawza Er6F - XXL ...

sekian timo kasih.. ;D

oii.. banyak la aji..  ;) :D

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 55
Jumlah User Yang Telah Visit