Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - mito7

Pages: [1] 2
1
tak dapat men join kan diri........... out stesen 3/6/12 sampai 9/6/12

2
:) Kepada semua...pohon maafin sekali lagi...jika sesiapa yang dah baca paper metro page 14A tarikh 09.03.2012 statement tak sama semasa ditemuramah seperti derma daripada syarikat swasta...sepatutnya dari club-club motor..hamba pengerusi majlis jadi pengerusi sam, Nama-nama club motor yang terlibat tidak keluar...imam...segala typing error hamba dah inform pada wartawan.  Harap tak de yang salah sangka.

tak pe bro....... yg penting ikhlas...............

syabas dan tahniah...................

3
Report / Pictures / Re: Report/Picture: Ride 1 Prihatin Bersama JKJR
« on: February 15, 2012, 07:07:23 PM »

tahniah................

4

selamat pengantin baru  :)

5
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam perkenalan
« on: January 31, 2012, 09:08:11 PM »

kira serupa...................  :D

saya pun hujung minggu balik melaka............. petang jumaat ke melaka, pagi isnin ke PJ.

anak dan isteri di melaka.......... hampir 5 tahun macam ni...........

jumaat ni (3/2/12) ambik cuti, balik khamis petang..........

hehe..pj?aiyoo..sy duk pj gak dlu sthun..seksyen 16..bro area mne?sy blik ujung mggu ni ari sbtu..hehe..leh mramaikan aktiviti zhong heng..kalu bksmpatan la..

jalan utara, pejabat yg ada harimau tu. sebelah hotel crytal crown, sebelah lg sekolah menengah lelaki.

6
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam perkenalan
« on: January 30, 2012, 10:00:47 PM »

kira serupa...................  :D

saya pun hujung minggu balik melaka............. petang jumaat ke melaka, pagi isnin ke PJ.

anak dan isteri di melaka.......... hampir 5 tahun macam ni...........

jumaat ni (3/2/12) ambik cuti, balik khamis petang..........


7

tahniah dari saya................

8
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Terbaca kat mudah.my
« on: January 11, 2012, 02:56:05 PM »

Tumpang lalu.........

tak tau mana nak letak topik ni...........

terjumpa iklan ni kat mudah

http://www.mudah.my/Kawasaki+Z1000sx+Second+Hand+Best+Price-13286940.htm

tak cukup laju ke motor ni.........  :D :D :D

9
tak sanggup aku............  :o

10
ramai gak bikers kat duyung nih....

ini geng2 nawi kot............


*Nawi: Ada free call aku........ kalau tak ada nombor mintak Cain.

11
selamat kembali..........

ingatkan dj hotfm tadi...............  ;D ;D ;D

12
ramai gak org jasin kat sini...............

welcome...........

13
Salam Perkenalan/Introduction / Re: salam semua...
« on: December 13, 2011, 08:13:45 PM »
selamat meng 'upgrade'.  ;D

14
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam dari mito7
« on: December 13, 2011, 07:58:08 PM »
 ;)

nama mito7 ni boleh jumpa dimana2 forum yg ada........... bermula dari malaysianbikers, mlksportbike, superbike malaysia, ferno dan forum2 yg lain.......... (Pakai Cagiva mito masa zaman muda2 dulu, zaman bujang).......

teringin sangat nak joint TTS melakabikers, tapi masa tidak mengizinkan.......... almaklumlah........ keje di PJ sorang2..... keluarga di Melaka....... ujung minggu je dapat bermesra dengan anak bini..........

saya ni sekampung dengan oscarmike........ rasanya ramai kenal dia.......

pakai motor biasa2 je........... Yamaha FZ.........

apa pun saya ucapkan tahniah di atas kewujudan melakabikers......... sebelum2 ni byk jadi pemerhati je........ tau le serba sikit tentang sejarah kelab2 motor kat melaka ni......... perkara begitu memang biasa terjadi dalam mana2 kelab/pertubuhan.........

lupakan apa yg berlaku, bukak buku baru........... saya amat2 bersetuju penubuhan melakabikers yg mana mengumpulkan bikers2 tak kira dari kelab mana pun.........

InsyaAllah kalau ada kelapangan saya cuba menhadirkan diri TTS melakabikers........ selalunya agak sibuk...... semasa saya menulis ni, saya berada di terengganu (ambik gambau Agong balik terengganu)............ keje out station........ macam ni la keje saya....... selalu jugak miss balik melaka...... kalau tak ada out station balik ke melaka.



15
Motorsikal Untuk Dijual / Re: Untuk Dijual......Yamaha YZF-R1 2005
« on: December 10, 2011, 11:34:22 PM »
alamak x cukuppppppppp bajet.... hu hu hu.... :o :o ;D

sama la kita...............

memang berkenan sangat dgn R1...........

tiap2 minggu PJ - Melaka dah rasa perlahan motor skang ni.........

Pages: [1] 2
Jumlah User Yang Telah Visit